Людям зі слабкими нервами краще не дивитись: Соратниця Януковича здивувала своїм виглядом (фотофакт)

Якщо раніше Ганна Герман була схожа на бурятку, то сьогодні вона стала схожа на зірку російського шоу-бізнесу Сергія Звєрєва.

Ганна Герман тепер виглядає так. Фото:скріншот

Колишня помічниця Януковича Ганна Герман з'явилася в новому образі на телебаченні. Її новий вигляд відразу почали обговорювати користувачі соцмереж, зазначають Патріоти України.

Якщо раніше Ганна Герман була схожа на бурятку, то сьогодні вона стала схожа на зірку російського шоу-бізнесу Сергія Звєрєва.

Як відомо, екс-соратниця президента Януковича Ганна Герман пішла з політики і стала телеведучою однієї з політичних програмі на українському каналі.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...