Кладовище оточили охоронці: Людмилу Янукович помітили в окупованому Севастополі (фото)

Колишню дружину президента-втікача Віктора Януковича Людмилу помітили на Братському військово-меморіальному кладовищі в окупованому Севастополі. Очевидно, жінка приїхала туди на роковини смерті сина - Віктора Януковича-молодшого, повідомляють Патріоти України.

Він помер у віці 33 років. У 20 березня 2015-ого чоловік провалився під кригу на озері Байкал. 23 березня його поховали на військовому кладовищі на анексованому півострові у Севастополі.

Спочатку ЗМІ лише припускали, де похований Янукович-молодший. Та у серпні 2018-ого на зазначеному кладовищі з'явився надгробний пам'ятник із датами дати народження і смерті молодшого сина екс-президента. На пам'ятнику також написано "Віктор Вікторович Янукович", а на арці викарбувана цитата з Євангелія від Іоанна: "Немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх".

Як повідомляє "Крим.Реалії" за годину до приїзду Людмили Янукович кладовище оточили охоронці, зокрема і могилу Віктора Януковича-молодшого.

Після втечі екс-президента України до Росії, Людмила Янукович, ймовірно, переїхала до Криму. Вона веде непублічне життя, живе під Севастополем і займається власним бізнесом – володіє кількома продуктовими магазинами.

Джерело: 24 канал

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...