Людська жорстокість: На Дніпропетровщині жінка народила дитину і викинула її у колодязь

Смерть новонародженого наступила від переохолодження.

Ілюстрація: ЖЖ

У Дніпропетровській області 20-річна дівчина проведе за гратами три роки за вбивство своєї новонародженої дитини. Про це йдеться на сайті Intermarium, повідомляють Патріоти України.

Апеляційний суд Дніпропетровської області скасував вирок суду першої інстанції, яким молоду жінку звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном за вбивство своєї новонародженої дитини (ст. 117 КК України). Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

“20-річна жінка, перебуваючи на 8-му місяці вагітності, дізналася в інтернеті про медичний препарат, який реалізується в ветеринарних аптеках і може викликати передчасні пологи. Незабаром вона придбала вказаний препарат і скористалася ним. Внаслідок передчасних пологів, які спровокував препарат, жінка народила здорову дівчинку за місцем свого проживання без допомоги лікарів. Відразу після пологів дівчина винесла дитину у двір будинку і кинула її в холодний колодязь каналізації глибиною майже 3 м”, – відзначають в прокуратурі.

Смерть новонародженого, згідно з висновком експерта, наступила від переохолодження. Вироком Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу зловмисниця визнана винною в скоєнні зазначеного злочину. Їй призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, однак на підставі ст.75 КК України жінку звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки.

Зазначений вирок суду було оскаржено прокуратурою Дніпропетровської області через його м’якість, додають в прес-службі відомства. Жінка проведе за гратами три роки.

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...