"Люди живуть на вулиці, там же миються і справляють нужду", - українка про Індію (фото, відео)

Про те, як виглядають бідні райони індійського мегаполісу Делі, розповіла українка, яка вже кілька років живе в Індії.

Вулиці із горами сміття, покинуті діти та безпритульні — так виглядають бідні райони індійської столиці Нью-Делі. Про це розповідає українка Ангеліна з Мелітополя, 4 з половиною роки мешкає в Індії, інформують Патріоти України.

"Чесно кажучи, коли приїхала, хотілося одразу повернутися додому. У елітних районах вулиці чисті, з гарними будинками і дорогими машинами. Але, якщо вийти за за ворота – ситуація геть інша. Люди живуть просто на вулиці, там же миються і справляють нужду. Тому близько до паркану підійти неможливо, запах просто жахливий".

За словами українки, на вулицях дуже багато жебраків. Але не завжди цей спосіб життя обумовлений бідністю. Деякі можуть жити нормально, але цього не хочуть.

" На кожному світлофорі в Індії до машин підходять діти і просять гроші. Якось дала дітям шоколадний батончик, а вони закинули його назад у машину. Другий раз дала пляшку води, але її викинули під колеса. Тим самим показали, що їм потрібні лише гроші. Знайомий пояснив, що у багатьох жебраків є своє житло і рахунки в банках. Але вони звикли заробляти випрошуванням грошей".
Ангеліна розповідає: у сюжеті на відео з 53 хв. 30 сек.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...