Люстрація, патріотизм, кажете? Тернопільські силовики танцюють у ресторані під улюблені пісні Путіна (відео)

Представники тернопільських силових структур незрозуміло якій країні служать.

Ілюстрація: ЖЖ

В одному з тернопільських розважальних закладів, представники силового відомства замовили пісню, в якій прославляється “гідність та честь” російських офіцерів, й витанцьовували під неї зі своїми супутницями, повідомляють Патріоти України.

Про це нам розповіли очевидці подій, надавши відповідне відео. Свідки розповідають, що російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були і бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною - увесь набір справжніх любителів російської культури.

Нагадаємо, Росія - країна агресор, визнана ООН країною-окупантом, у зв’язку з анексією українського Криму. Також ця країн спонсорує і підтримує зброєю та найманцями терористичні угрупування “ЛНР-ДНР”.

Тож, великий подив та ще більше обурення викликає така зрадницька поведінка представників наших силових відомств, котрі власним прикладом повинні демонструвати патріотизм й державницьку позицію. Судячи з побаченого, жодного подиву не викликають дії правоохоронців під час розгону наметового містечка під Верховною радою 3 березня. Зрозумілими стають і їхні дії по відношенню до справжніх патріотів: ветеранів АТО, волонтерів, активістів. Робимо висновок, що злочинні накази часто вони готові виконувати не тільки через обов’язок.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...