"Лучше не болеть. Ничем. Даже банальным ОРВИ": У Криму катастрофа з медициною

Жителі скаржаться на величезні черги в державних лікарнях. За їх словами, прийому у лікарів доводиться чекати по два-п'ять тижні, а до деяких - взагалі немає доступу. Тому популярністю користуються приватні клініки.

Ілюстрація: ЖЖ

Жителі окупованого Криму скаржаться на погане медичне обслуговування, російські ліки і високі ціни, повідомляють Патріоти України.

"У Криму краще не хворіти. Нічим. Навіть банальним ГРВІ. Розповіді про безкоштовну медицину по страховому полісу - казки. В лікарні прописують лікування, яке ти потім купуєш самостійно", - говорить мешканка Сімферополя Ліля.

"Ти, звичайно, можеш зробити безкоштовний рентген в поліклініці, але чекати черги доведеться місяці зо два. І тому всі йдуть в приватні клініки", - повідомляє інша мешканка Сімферополя, Мавіле.

Також розповідають про те, що ліки кримчани вважають за краще купувати на території підконтрольній Україні, тому що російські ліки неефективні, а європейських мало і вони дуже дорогі.

"Ліки в основному російські - багато поганої якості і багато підробок. Тому всі намагаються скуповуватися в Україні - і дешевше, і якість краща", - говорить кримськотатарський активіст з Бахчисарая Едем.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...