"Луганск, держи подарок, и жди. Скоро выбьем всех орков, осталось совсем немного!": В окупований Луганськ прибув вантажний потяг з українським символом

Український прапор прибув у місто з написом "Луганськ - це Україна".

Український прапор приїхав в окупований Луганськ. Фото:соцмережі

Українські патріоти передали полум'яний привіт луганчанам, які чекають звільнення від російських окупантів. На знак підтвердження того, що бойовики будуть розгромлені, і Луганськ повернеться під контроль української влади, товарний потяг зі Щастя завіз в окуповане місто український прапор з написом "Луганськ - це Україна". Про це пишуть користувачі соцмережі, зазначають Патріоти України.

Прапор вдалося прикріпити на кінцевому вагоні товарного потяга. У такому вигляді він з'явився на порожньому залізничному вокзалі Луганська, з якого останній пасажирський поїзд вирушив 20 листопада 2014 року.

Патріоти в соціальних мережах написали, що це стало можливим завдяки допомозі українського офіцера, ім'я якого не називається.

"Станично-Луганський район. Ура! Сьогодні прапор України в'їхав в наш Луганськ. Слава нашим бойовим офіцерам!", - Сказано в повідомленнях проукраїнських груп ВКонтакте.

"Луганськ, тримай подарунок, і чекай. І не думай, що про тебе забули. Скоро виб'ємо всіх орків, залишилося зовсім небагато", "Слава Україні! Луганськ - українське місто", "Луганчани, тримайтеся, Україна з вами", "Луганськ - серце сходу України", - коментували користувачі соцмережі.

"Луганськ - це українська земля, нехай про це знають всі недороси. Багато хто чекає, коли орки звалять в Рашку і залишать їх у спокої", - написав один з підписників пабліку Станиця Луганська Україна.

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...