Лилася кров: У "ЛНР" терористи рознесли автобус у п'яній бійці (відео)

Одному з терористів навіть розбили ніс.

Ілюстрація: dpchas.com.ua

В окупованій "ЛНР" Кадіївці (Стаханов) терористи влаштували п'яну бійку в автобусі. На відео звернув увагу блогер Денис Казанський. Ролик він опублікував у Twitter, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що двоє бойовиків у формі почали суперечку через те, що молодший з них був дуже п'яний. Старший нібито попросив прибрати спиртне і не "ганьбити" його.

"Я їду на бойові - мене викликали. Я можу померти - мені 18 років. Розумієш? Зрозумій - ти життя прожив, а мені 18 років. Я не прожив ще, а йду воювати. Повага є?" - заявив йому у відповідь терорист. Далі між ними почалася штовханина.

Пасажири автобуса неодноразово закликали учасників конфлікту вийти на вулицю і не затримувати транспорт, але їхні прохання були проігноровані. Коли між ними почалася серйозна бійка, одна з пасажирок спробувала їх угамувати, але її грубо відштовхнули. Молодого бойовика старший відштовхнув просто у вікно, вони також почали бити один одного в обличчя.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...