​Лис з Дніпра веде акаунт в Instagram: Рудий красень уникнув злої долі на хутряній фермі і тепер несе радість своїм рятівникам та десяткам тисяч інших людей (фотофакти)

Цікаво, що у своїх повадках рудий хитрун мало чим відрізняється від домашньої собаки, так само обожнює своїх господарів, також допитливий та неугомонний.

Дніпро - настільки просунуте місто, що акаунти в Інстаграм тут ведуть не тільки люди, але і тварини, жартують містяни. Так мережу підкорила лисиця-вогнівка на прізвисько Олівер. У рудої бестії насичене та гламурне життя -прогулянки, фотосесії та ігри. Лис Олівер - справжня Instagram-знаменитість. Його власники - молода пара дніпрян Анастасія та Сергій, повідомляють Патріоти України. Тварині ще немає і року. Олівер народився в квітні 2018 року. Це єдина домашня лисиця-вогнівка в Україні на сьогодні.

«Конкретно наш лисенок выкуплен с пушной фермы, у него даже окрас выведен селективным путем. У него нет лесных кровей, и разве что его далекие-далекие предки видели лес и дикую природу. Лисята на ферме рождаются в окружении людей и адаптированы к жизни с человеком. Конечно, человек тоже должен быть готов к уходу за таким зверьком».

Хлопці дресирують Олівера, щоб був контакт з твариною.

«Лис хитрый и очень умный, без вкусняшки и лапкой не пошевелит. Но команд он уже знает довольно много», - гордовито ділиться господиня.

Настя розповідає, що на прогулянках в парку оточуючі проходу не дають - настільки сильний ажіотаж викликає Оллі.

«Людям очень интересно, у них миллион вопросов. Они иногда вообще окружают нас толпой, и мы по часу не можем уйти домой».

Молода сім'я облаштувала для свого вихованця цілу лоджію в квартирі:

«Лисам нужно большое личное пространство и чтобы было прохладно – иначе они не смогут «намостить» себе шубку. В первой половине дня Оливер обычно сонный и любит спать. Наибольшая активность приходится на вечер и поздний вечер. Он очень любит общаться с людьми, радуется контакту и всегда ждет, когда к нему подойдут, подставляет пузо, чтобы погладили».

Раціон лиса різноманітний, схожий на собачий. У харчуванні повинні бути присутніми м'ясо, овочі, фрукти, сир, перепелині яйця.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...