Лишили без могильних плит: Прикордонники не пустили в "ЛДНР" контрабандні надгробки для бойовиків

Не повелися навіть на хабар, пропонований контрабандистом.

Ілюстрація: ЖЖ

Прикордонники затримали чоловіка, який віз на окуповану територію Донбасу надгробні плити і хотів підкупити прикордонників, повідомляють Патріоти України.

Так, на КПВВ «Гнутове» прикордонники спільно з співробітниками фіскальної служби в автомобілі, який рухався на підконтрольну бойовикам територію, виявили гранітні надгробні плити.

Знаючи про обмеження для переміщення товарів і предметів через лінію дотику, порушник спробував приховати надгробки під речами. За підрахунками правоохоронців, ціна товару становить близько 25 тисяч гривень.

Щоб все-таки перевезти надгробні плити, чоловік спробував домовитися з прикордонниками, запропонувавши хабар в розмірі 1500 гривень.

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...

"Оператор з’ясує": У Генштабі пояснили, як працівники ТЦК на вулиці перевірятимуть дані чоловіків

понеділок, 6 травень 2024, 6:50

Представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за допомогою єдиного державного реєстру зможуть перевіряти, чи оновив військовозобов'язаний свої дані. Про це розповів представник Генштабу ЗСУ Юрій Глущенко в етері Radio NV, п...