"Лица застыли в ужасе": Спливли моторошні фото загиблих на перевалі Дятлова

У мережі опублікували архівні фото загиблих російських туристів на перевалі Дятлова у 1959 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-каналі History files.

Відзначається, що група була по-звірячому вбита: у людей не було очей, був зідраний шкіряний покрив та інші каліцтва. Випадок вважають одним з найбільш містичних у 20 столітті.

Як відомо, група з дев'яти туристів під керівництвом Ігоря Дятлова, яка здійснювала лижний похід по Північному Уралу, загинула в повному складі імовірно 2 лютого 1959 року. Єдиний учасник походу, Юрій Юдін, зійшов з маршруту через хворобу 28 січня.

За результатами офіційного розслідування, подія була визнана нещасним випадком, викликаним стихійною силою.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...