"Мы потеряли Украину!": Пропаг*ндонка Скабєєва влаштувала істерику на росТБ через мову (відео)

Одіозна російська пропагандистка Ольга Скабєєва істерично відреагувала на намір України ухвалити гучний мовний закон, повідомляють Патріоти України.

Вона заявила, що ця подія ознаменує остаточну втрату нашої країни Росією. Бурхливими обуреннями з цього приводу пропагандистка вибухнула в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Отже, освіта — українською мовою, захворів — викликаєш швидку тільки українською мовою! Товариші, громадяни, панове, ну, такий висновок — Україну ми втратили, тепер уже точно і офіційно!" істерила Скабєєва.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...