"Мы проклинаем Россию": Родичі вбитої у Кисловодську біженки з Донбасу шоковані смертю дівчини

Близькі загиблої кажуть, що "русский мир" спочатку зробив дівчину біженкою, а потім смерть наздогнала її в "братній" країні.

Загибла дівчина на фото зі своїм хлопцем. Фото: соцмережі

Новина про загибель 14-річної дівчини Олександри з Горлівки, яка з початку конфлікту в Донбасі перебралася з батьками до Кисловодська, шокувала її знайомих в окупованому місті. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

3 березня дівчина пішла з дому і більше не повернулася. Через кілька днів її тіло знайшли під мостом. У вбивстві Олександри підозрюють її хлопця Артема Акопяна, який, судячи з дописів у соціальній мережі, після злочину вирішив звести рахунки з життям.

Знайомі Олександри кажуть, що дівчина була з пристойної сім'ї. Як і всім підліткам, їй була приємна увагу молодих людей, вона була дружелюбна і легко знаходила контакт з іншими людьми.

"Я мешканець Кисловодська і мені дуже боляче і соромно .... Люди шукали безпеки ... а в підсумку батьки втратили найдорожче ... Горіти в полум'ї цьому виродку ..... Спочивай з миром, Сашенька".

"Люди сумують, несуть квіти до цього нещасливого місця .. Нікого в цьому місті це не залишило байдужим. Бажаю також всім миру .. Дуже сумно, що так все відбувається. Не втрачайте розум ", - коментують в соціальних мережах місцеві жителі.

Убиті горем батьки дівчинки неохоче спілкуються з пресою, проте, місцевим журналістам вдалося дізнатися, що горлівчани тепер замислюються про повернення на батьківщину.

За словами сімейної пари, після трагедії вони втратили сенс життя. У Росію подружжя переїхало, щоб не ризикувати життям Олександри в неспокійному Донбасі. Тут сподівалися облаштуватися і дати дитині майбутнє, але трагедія перекреслила всі плани.

"Їх більше нічого тут не тримає. Вони проклинають Росію за війну в Донбасі, за смерть їхньої улюбленої дочки і за відібраний сенс життя", - пишуть в місцевих ЗМІ.

Близькі Олександри кажуть, що "русский мир" спочатку зробив дівчину біженкою, а потім смерть наздогнала її в "братній" країні.

Це варто знати! 1 травня в Україні набуває чинності важливе для водіїв правило

вівторок, 30 квітень 2024, 7:50

Раніше в Україні діяли правила, згідно з якими водії транспортних засобів мали у холодну пору року (з 1 жовтня до 1 травня) вмикати ближнє світло фар за межами міста, передають Патріоти України. Але ці правили не так давно змінили — «зимову» норму пор...

Бійців з контузією лікують "абияк" та "крапають" чимось незрозумілим: У Міноборони розповіли про проблеми в медицині

вівторок, 30 квітень 2024, 7:30

Директорка департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони Оксана Сухорукова заявила в інтервʼю, що в Україні військові медики хороші, проте є декілька "але" у медицині, передають Патріоти України. Журналістка запитала у Сухорукової, чому в підрозд...