"Мы все дебилы! Крысы!": Скандальні українські екс-нардепи влаштували істерику на росТБ (відео)

Як з'ясувалося, головний комуніст України також втік у РФ.

Скріншот

Екс-нардеп України, підозрюваний у підготовці захоплення державної влади і державній зраді, лідер забороненої Компартії Петро Симоненко влаштував словесну перепалку із екс-нардепом Ігорем Марковим прямо в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, Марков дорікнув Симоненкові тим, що той нібито "агент СБУ", так як вільно "чотири роки гуляв Києвом". "А ми все д*біли", - обурився він Після цього він кинув у Симоненка кілька дрібних монет. "Юда! Зрозумів ти хто! Ось твоя ціна! Ти здав усіх, усіх своїх товаришів. І з цим негідником розмовляти нема про що... Мене намагалися вербувати, робити з мене проросійську опозицію керовану. Я пройшов все це. Але я пішов сюди, а він мене звинувачує, що я втік, от же щур", - прокричав Марков.

Ображений комуніст відповів, що "з божевільними не розмовляє". "Ті, хто мене звинувачують, спочатку в боротьбі за особистою вигодою і багатством здавали Україну з потрохами. Тому для мене немає ніяких тут нових відкриттів... Це брехня просто, те, що він говорить", - заявив він.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...