Майбутнє України: Користувачів соцмереж зворушили діти, які читали вірші Шевченка (відео)

Це дуже добре, що наші діти змалечку вчать Шевченка – великого українського пророка.

Діти читають вірші Тараса Шевченка. Фото: youtube.comПрезидент України Петро Порошенко опублікував у своєму Twitter зворушливе відео, на якому діти читають вірші українського поета Тараса Шевченка, повідомляють Патріоти України. - "Великий поет. Великий народ. Велике майбутнє", - підписав Порошенко відеоролик.

Сьогодні президент України взяв участь в панахиді з нагоди 155-ї річниці від дня перепоховання Тараса Шевченка. Заходи відбулися в Церкві Різдва Христового в Києві. Саме в цій церкві в травні 1861 року було встановлено труну з тілом Тараса Шевченка, що перевозився з Санкт-Петербурга до Канева, і відбулося відспівування Великого Кобзаря. В церкви з метою увічнення пам'яті поета знаходиться його посмертна маска. Службу провів глава Української православної церкви патріарх Філарет.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.