"Майдан закрили на ремонт": Російська пропаг**донка Скабєєва осоромилася новим фейком (відео)

В ефірі одного з пропагандистських телеканалів телеведуча Ольга Скабєєва заявила, що Майдан Незалежності нібито закрили на ремонт. За її словами, такі дії можна пояснити тим, що Україна третього Майдану не переживе, повідомляють Патріоти України.

Зауважимо, що такі гучні слова вона виголосила під час дискусії з "політологом" Максимом Ялі. Так, фахівець, зокрема, зауважив, що "третій Майдан Україна витримати не зуміє". На його переконання, зміна влади в Україні має відбуватися лише за результатами виборів і лише правовим шляхом.

"Крім жартів, Ви знаєте, що Майдан (Майдана Незалежності у Києві – 24 канал) зараз насправді є закритим на ремонт. Саме тому, що третього Майдану Україна дійсно не переживе", – підтримала позицію "політолога" Скабеєєва.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.