Має що ховати? У Рівному суддя обгородив свій будинок парканом з колючим дротом (фото, відео)

Згідно з Державним реєстром, Петро Денисюк разом зі своєю цивільною дружиною володіє будинком площею 257м² в місті Рівному. Однак суддя вирішив внести в свою декларацію лише половину особняка.

Петро Денисюк відгородив свій будинок парканом з колючим дротом. Фото:http://blog.prosud.info/Голова Рівненського міського суду Петро Денисюк відгородив свій елітний будинок, вартість якого оцінюється в 4,5 мільйона гривень, парканом з колючим дротом. Відповідні фото- і відеодокази оприлюднив портал Prosud, передають Патріоти України.

Згідно з Державним реєстром, Денисюк разом зі своєю цивільною дружиною володіє будинком площею 257м² в місті Рівному. Однак суддя вирішив внести в свою декларацію лише половину особняка.

Крім цього, за даними порталу, Денисюк займається підприємницькою діяльністю, не дивлячись на те, що це суперечить українському законодавству.

"На нього виписані дві довіреності від Богданець Віри (рідної сестри Денисюка) і Віктора Кушніра (чоловіка племінниці Денисюка). Згідно з цими дорученнями, суддя має всі права підпису і управління двома підприємствами по вирощуванню худоби", - йдеться в повідомленні.

Дана інформація була передана журналістами в Національне антикорупційне бюро.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...