Майже пережили: 21 січня - найдепресивніший день у році, - вчені

На думку американських вчених, 21 січня є найбільш депресивним днем у році. Такого висновку дійшов ще в 2005 році співробітник американського Університету Кардіффа Кліфф Арноль, повідомляють Патріоти України.
Він заявив, що в третій понеділок січня люди почуваються максимально пригніченими. До цього моменту закінчуються новорічні та різдвяні свята, ейфорія від веселощів проходить, все повертається на круги своя, при цьому люди виявляють, що неабияк витратилися.
В результаті багато хто з нетерпінням починає очікувати зарплат, що позначається на психологічному стані. На самопочуття, своєю чергою, впливає відсутність сонячного світла і холод.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...