"Майже секретно": ЗМІ розповіли ще про одну дивну смерть в армії РФ

Родичам російського контрактника сказали, що солдат загинув у Кабардино-Балкарії.


Російські солдати. Ілюстрація:dt.ua

Агентство Reuters опублікувало матеріал, присвячений загибелі 27-річного російського контрактика Федора Журавльова.

19 листопада сім'я Журавльова отримала повідомлення про те, що він загинув у бою, однак, як пише Reuters, неясно, де саме це сталося. Агентство відзначає, що смерть Журавльова стала ще однією втратою російської армії, яку неможливо пояснити, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

На похороні командир підрозділу, де служив Журавльов, повідомив, що він загинув у результаті операції в Кабардино-Балкарії, під час якої були ліквідовані 14 бойовиків.

При цьому офіційно про проведення цієї КТО повідомлялося в неділю, 22 листопада, а контрактник загинув за кілька днів до цього. Крім того, силовики не повідомляли про які-небудь втрати серед особового складу після операції під Нальчиком.

Друг сім'ї Журавльова, а також його сусід в розмові з Reuters припустили, що Журавльов міг бути убитий у Сирії, при цьому зазначили, що у них немає доказів того, що сталося.

"А де ж іще він міг померти?" - сказав один зі співрозмовників агентства. Старший брат контрактника, у свою чергу, розповів, що він загинув в операції, яка проходила в Росії.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...