Майже "теракт": Під час відкриття Порошенком дитсадка сталося "бомбардування" бурулькою (відео)

Поки глава держави читав промову на деякій відстані від будівлі, рослий чоловік, схожий на його охоронця, стояв біля стіни. Раптом під його ногами розбився шматок льоду.

Ілюстрація: ЖЖ

У той час, коли президент Петро Порошенко відкривав дошкільний навчальний заклад на Рівненщині, з даху будівлі під ноги охоронцю впала чимала бурулька. Це можна побачити на третій хвилині відео, опублікованого на сторінці президента у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Охоронець подивився вгору і трохи пізніше сховався за натовпом присутніх дітей і дорослий, які також стояли вздовж фасаду садочка і слухали президента. "А тепер у нас тут самий красивий садик. Ви коли-небудь бачили такий красень?" – промовляв у цей момент Порошенко.

За інформацією прес-служби президента, це було урочисте відкриття дошкільного підрозділу Обарівського ліцею.

"Приміщення побудоване із застосуванням енергоефективних технологій. Воно має яскравий, креативний зовнішній та внутрішній дизайн, багатофункціональний простір, тематичне оформлення у сучасній стилістиці", - розхвалюють новий заклад у глави держави.

Там зазначили, що від початку року це вже третій новий дитсадок на Рівненщині.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...