Маленький герой: На Черкащині 13-річний хлопчик врятував з-під завалів стіни трьох друзів (відео)

Сам підліток себе героєм не вважає.

Скріншот

У Золотоноші Черкаської області 13-річний Владислав Шульга витяг із-під завалів трьох товаришів, на яких під час буревію на них впала цегляна стіна. Про це повідомляє tsn.ua, передають Патріоти України.

Діти гуляли на вулиці. Коли здійнявся сильний вітер, вони заховалися за прибудовою біля школи. Трьох з них привалила підпірна стіна. Владислав не розгубився. Почав їх відкопувати. Потім прийшли дорослі. Діти були в непритомному стані.

У постраждалої Ганни переломи ніг. Її брату Андрію брила пробила череп. Їх забрали в лікарню. В третього товариша - Олександра - розбитий ніс.

"Якби я навіть побіг – вони тоді були всі в крові. Може, якби я пішов, то в них стекла кров і вони, не дай Бог, померли. Мені батько зателефонував, я йому сказав, що я біля п'ятої школи – біжи чимшвидше", - розповів маленький герой.

Тепер діти дуже бояться буревію. Сам Влад героєм себе не вважає.

"Так зробив би кожен", - упевнений він. І найбільше радіє тому, що всі залишилися живі.

Нагадаємо, раніше у мережі показали росіянина, який знущався над немовлям.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...