​Малі, але свідомі громадяни: Львівські учні затримали порушників, що заблокували автомобілем вхід до школи (відео)

У Львові 3 березня учні 36-ї школи заблокували порушника, який припаркував свою автівку на тротуарі біля входу до школи. Діти викликали поліцію і стали перед автомобілем, оскільки водій намагався поїхати геть.

Коли правоохоронці приїхали на виклик, водій намагався виправдатися. У підсумку поліція взяла з водія чесне слово, що він так більше робити не буде, і не склали на нього протоколу і не виписали штраф, пише активіст Ігор Зінкевич, зазначають Патріоти України.

В свою чергу місцевий сайт 032.ua взявся довідатися обставини у поліції, та звернувся за коментарем до речника патрульої поліції Львова, Катерини Рибій.

Полісвумен підтвердила той факт, що сьогодні і справді п’ятикласники зателефонували до правоохоронців.

« На місце події приїхав екіпаж патрульних. Вони з’ясували, що водій приїхав до школи і привіз комп’ютери. Це підтвердив їм і директор школи. Патрульні зробили водію зауваження та провели профілактичну бесіду. Окрім цього разом із школярами показали водію, де потрібно паркуватися. Згодом діти зізналися, що знають чоловіка», - розповіла Катерина Рибій.

Також речниця зазначила, що патрульні спілкувалися з водієм у присутності дітей. Потім запропонували дітям обрати міру покарання: штраф чи попередження. Діти обрали останній варіант.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...