Малюки дуже плакали: У Києві сталася стрілянина біля ігрового майданчика (фото)

На місці події працювали правоохоронці.

Фото: Обозреватель

У дворі одного з будинків у Києві невідомі відкрили вогонь по голубах. У результаті одна птаха була вбита, а малюки, які грали на майданчику, отримали шок. Випадок стався в понеділок увечері на Голосіївському проспекті, 100/2, повідомляють Патріоти України.

За словами людей, на ігровому майданчику знаходилися 6-7 дітей у віці 4-11 років. Раптом пролунав хлопок і в декількох метрах від майданчика впав голуб.

"Я знаходився в квартирі, коли почув хлопок. Вийшов у двір. Бачу, птах б'ється в конвульсіях, а діти плачуть. Люди одразу викликали поліцію", - розповів нашим журналістам один з місцевих жителів. Швидше за все, вважають мешканці будинку, в голуба стріляли з вогнепальної зброї малого калібру.

Через п'ять хвилин на місце події прибула група швидкого реагування поліції в бронежилетах і з автоматами. Місцеві жителі повідомили правоохоронцям, що вогонь, швидше за все, вівся з боку будівництва, розташованого метрах в 40.

"Охорона об'єкта спочатку не хотіла визнавати, що у багатоповерхівці хтось є, проте все ж вдалося з'ясувати, що на поверхах знаходяться будівельники (нібито кавказці). Про те, чи вони стріляли по птахах, на даний момент невідомо. У свідків поліцейські взяли пояснення, а також заяву ", - повідомив місцевий житель.


Джерело: Обозреватель

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...