"Мама забороняє": Мухарський поскаржився, що йому не відчинили двері власні діти (фото)

Екс-подружжя Антін Мухарський і Сніжана Єгорова, яка через колишнього втратила роботу, не припиняють публічно воювати. Цього разу Мухарський поскаржився, що днями приїжджав до дітей додому з подарунками, а вони не відкрили йому двері, повідомляють Патріоти України.

Діти йому сказали, скаржиться шоумен, що мама заборонила їм з ним бачитися. "Сьогодні поїхав до дітей з подарунками, але вони не відкрили двері. Сказали: "Мама забороняє нам з тобою бачитися!". Запитання до Павла Петренка та Ірини Луценко: хто відповість за свавілля матерів, які забороняють батькам бачитися з власними дітьми? Вже четвертий рік у відповідь - тиша!" - звернувся Мухарський до міністра юстиції та представника президента у Верховній Раді. Антон не здався, і поруч з будинком, де живуть діти, на стіні залишив їм послання, в якому написав, що любить дітей і попросив зателефонувати йому.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...