Мами, дружини, діти, коханки: Керівник департаменту ГПУ мешкає у маминому маєтку – ЗМІ

Володимир Бедриківський – давній знайомий генпрокурора Юрія Луценка. Ще при президенті Ющенку, коли Луценко очолював МВС, Бедриківський був його першим заступником і навіть отримав звання генерал-полковника міліції.

Володимир Бедриківський. Фото:zhitomir-online.com

Керівник Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генеральної прокуратури Володимир Бедриківський не вніс до декларації маєток під Києвом, записавши його на маму, яка мешкає в Чернівцях. Про це повідомляють журналісти програми "Схеми", спільного проекту Радіо Свобода та каналу "UA:Перший", зазначають Патріоти України.

"Бедриківський – давній знайомий генерального прокурора Юрія Луценка. Ще при президенті Ющенку, коли Луценко очолював Міністерство внутрішніх справ, Бедриківський був його першим заступником і навіть отримав звання генерал-полковника міліції. Коли ж у 2016 році Луценко став генпрокурором, Бедриківський отримав посаду голови впливового департаменту в ГПУ", - говориться у розслідуванні.

Як зазначається, дружина Бедриківського Інна володіє квартирою на 67 квадратних метрів у столиці.

"Окрім того, в користуванні Бедриківського будинок на 583 квадратні метри під Києвом. Маєток записаний на 80-річну маму посадовця. Вона стала власницею розкішного будинку в 2009 році – коли Володимир Бедриківський працював у МВС", - зазначають журналісти "Схем".

Також, у 2014 році Бедриківський, його дружина й син викупили ще чотири ділянки біля маєтку, отримавши доступ до водойми.

Також 26-річний син Бедриківського є власником квартири на 143 квадратних метрів у новобудові в центрі Києва та елітного позашляховика Volkswagen Touareg.

У письмовій відповіді прес-служба ГПУ підтвердила, що Бедриківський живе в будинку матері, але яким чином вона придбала таке дороге житло – невідомо.

"Даний будинок та земельна ділянка належить на праві власності його матері – Бедриківській Маїні Михайлівні, яка не проживає разом із декларантом, не є членом його родини, а тому в декларації не зазначена. Інформація про доходи та витрати М. Бедриківської, яка не є членом сім’ї працівника Генеральної прокуратури України, носить конфіденційний характер", – зазначають в ГПУ.

"Схеми" з’ясували, що мама посадовця насправді проживає в Чернівцях. Однак жінка не захотіла спілкуватись із журналістами про те, яким чином вона придбала маєток під Києвом, де мешкає її син.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...