Маршрутки, котрі нас вбивають... Як довго це триватиме?

В мережі вказали на критичну небезпеку "трун на колесах".

В мережі вкотре вказали на небезпеку мікроавтобусів для пасажирських перевезень на жвавих трасах. Як приклад привели аварію автобуса і маршрутки в Росії, в якій загинуло 13 осіб.

Як написав на своїй сторінці в Twitter блогер Денис Казанський, для України ця проблема також як і раніше залишається актуальною, інформують Патріоти України.

"У Росії автобус зіткнувся з маршруткою. 13 трупів, всі - пасажири маршрутки. Чергове підтвердження, що маршрутки - труни на колесах. Не можна використовувати мікроавтобуси для пасажирських перевезень на жвавих трасах. Для України це теж актуально", - сказано в повідомленні.

При цьому користувачі пояснили, чому маршрутки настільки небезпечні. За їніми словами, головна проблема в тому, що транспорт переробляють з вантажного на пасажирський.

"Ну там же нюанс: їх переробляли і переробляють з вантажних (де мито нуль) і кріплять сидіння на 4 болтика, які і так зриваються, при норм експлуатації. Мовчу про ремені безпеки", "Так всі маршрутки під депутатами, хто ж їх заборонить?", - відзначили користувачі.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...