"Машина выгорела дотла, рядом труп без ног": У мережу виклали моторошне відео вибуху мікроавтобуса на Донбасі

Користувачі Telegram-каналу «Ситуація на блокпостах» активно обговорюють трагедію і розповідають, що вибух був потужним, машина вигоріла дотла і розірвало навіть бетонні блоки поруч із нею.
На місці вибуху під Оленівкою. Фото: соцмережі.

У суботу, 23 лютого, на Донбасі біля пункту пропуску Оленівка вибухнув мікроавтобус, в мережі опублікували відео. Його розмістили на каналі WarDoc а YouTube, передають Патріоти України.

Також в мережі зазначають, що в результаті трагедії на лінії розмежування в Донецькій області з мікроавтобусом марки Mercedes загинули двоє людей. Крім цього, ще один пасажир, мирний житель, отримав поранення.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...