"Машину разбила, как жалко": Росіянка, яка збила трьох підлітків, вразила мережу цинізмом (фото)

Соцмережі шоковані поведінкою росіянки, яка буквально знесла трьох школярів на величезній швидкості. Інцидент стався в російському Підмосков'ї, повідомляють Патріоти України.

Автомобіль, водієм якого була жінка, на повній швидкості збив трьох підлітків. Поведінка винуватиці страшної аварії, яка переплутала педалі, шокує.

Свідки ДТП розповідають, що "мадам", збивши, як кеглі, нещасних дітей, вилізла з машини і вимовила: "Вибачте, друзі!" Після цього вона кинула погляд на свій пошкоджений автомобіль і видала: "Ой, машину розбила, як шкода". Кадри наїзду на школярів оприлюднив Telegram-канал 2ch/Двач.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...