Масовка в Москві витягала квіти із ящиків: У мережі підозрюють, що "всенародна любов" до Сталіна оплачена однією людиною (відео)

В день народження Сталіна 21 грудня до його могилі біля стін Кремля принесли рекордну кількість гвоздик - більше 13 тисяч, але більшість їх могла придбати... КПРФ.

Із днем народження Сталіна усе не так просто? Ілюстрація: соцмережі.

У мережі запідозрили, що покладання квітів до могили Йосипа Сталіна в Москві є проплаченою постановочною акцією. Користувачі Twitter проаналізували фотографії з заходу, передають Патріоти України.

Як відомо, в день народження Сталіна 21 грудня до його могилі біля стін Кремля принесли рекордну кількість гвоздик - більше 13 тисяч. На думку коментаторів, акція була організована на замовлення лідера КПРФ Геннадія Зюганова.

Користувачі мережі також порахували, що більшість тих, хто прийшов на акцію були "масовкою", яка лише поклала до могили Сталіна приготовані кимось заздалегідь квіти. "Шанувальник по ходу там один, а всі інші виступали в ролі масовки для ТБ та вантажників, тягнучи оберемки квітів від ящиків до пам'ятника", - написав зокрема блогер "Лицемерная Россия".

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...