​Масштабна "зачистка" в Росії: Путін звільнив відразу 11 генералів

Президент Росії Володимир Путін звільнив з посад ряд генералів МВС, СК, ФСВП і МНС, а також провів ряд призначень у правоохоронних органах. Про це йдеться в указі, опублікованому російськими ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

Указ підписано в п'ятницю. Від посад звільнені генерал-майор поліції Рафаиль Гильманов, який займав пост заступника міністра внутрішніх справ Татарстану; генерал-лейтенант внутрішньої служби Сергій Діденко, який служив в МНС; генерал-майор юстиції Ірина Зейберт, яка була старшим помічником голови Слідчого комітету (СК); генерал-майор внутрішньої служби Олександр Кузнєцов, заступник начальника красноярського главку МВС; генерал-майор внутрішньої служби Володимир Нікітеєв, який очолював управління ФСВП по Кіровській області; генерал-лейтенант юстиції Павло Ніколаєв, який керував управлінням СК по Татарстану; генерал-полковники внутрішньої служби Ігор Одер і Ігор Панін (обидва з МНС); генерал-майор поліції Сергій Солопов, начальник антикорупційного управління московського главку МВС.

Крім того, Путін зробив у правоохоронних органах ряд призначень. Відомо також, що президент РФ звільнив з посади начальника ГУ МВС по Петербургу і Ленобласті Сергія Умнова і призначив його помічником глави МВС РФ.

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...