​Мати Ірини Ноздровської звинуватила нардепа в причетності до вбивства дочки

Це стало цілковитою несподіванкою для слідства та Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради.

Мати правозахисниці звинуватила в причетності до вбивства своєї дочки нардепа і колишнього члена партії «Відродження» Антона Яценко. Про це жінка заявила на сьогоднішньому засіданні Тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських діячів, свідчить народний депутат Мустафа Найєм, зазначають Патріоти України

Нардеп пише, що звинувачення матері Ноздровської щодо пана Яценко стало для нього «сюрпризом», оскільки раніше жінка не озвучувала цієї версії. Також про це не заявляли її адвокати.

За словами Найєма, в матеріалах кримінальної справи не згадувалася про причетність Яценка до вбивства Ноздровської, тому ця версія вперше прозвучала на засіданні ТСК.

«Думаю, рішення про перевірку цієї версії повинні прийняти правоохоронні органи в рамках своїх повноважень», - написа нардеп у Facebook.

Також політик розповів, що сім'я загиблої активістки сумнівається в результатах розслідування, згідно з яким до вбивства правозахисниці причетна тільки одна людина. У зв'язку з цим члени ТСК підтримали клопотання адвокатів про виділення окремого провадження, яке передбачає проведення повторної експертизи.

Нагадаємо, юриста Ірину Ноздровську, яка змогла посадити за ґрати винуватця смертельного ДТП - племінника районного судді, знайшли мертвою в Вишгородському районі Київської області. Правозахисниці та її сім'ї неодноразово надходили погрози від друзів і знайомих племінника судді, який збив на автомобілі сестру Ноздровської.

Через деякий час правоохоронці затримали підозрюваного в скоєнні вбивства - батька підсудного у справі про ДТП Юрія Россошанського. Однак родичі вбитої вважають, що він діяв не один.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...