Мати побачила тільки тіло: На Львівщині підліток наклав на себе руки

Мати зайшла до сина в кімнату, щоб покликати на вечерю, проте знайшла його вже мертвим.

У місті Новий Розділ 14-річний хлопець вистрибнув з вікна квартири на третьому поверсі. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Львівської області, передають Патріоти України.

"Підліток скоїв самогубство 28 вересня близько 22.00, вистрибнувши з вікна 3-го поверху квартири, в якій проживав із батьками", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, повернувшись зі школи, хлопець пішов до своєї кімнати. Через певний час мати попередила, що скоро всі будуть вечеряти. Коли вона зайшла кликати сина до столу, то побачила відчинене вікно, а також хлопця, який лежав на вулиці біля будинку.

Унаслідок падіння підліток отримав травми, несумісні з життям, і помер до прибуття медиків.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...