Мав конфлікт через квартиру: Стали відомі подробиці про чоловіка, який влаштував напад на міськраду у Харкові

Стрілець з Харкова Олександр Поярков, який вбив дружину та відкрив вогонь біля мерії, був одружений вдруге, а з першою дружиною розлучився через своє зловживання алкоголем. Також відомо, що Поярков мав конфлікт через нерухомість. Про це в коментарі ТСН розповів батько стрільця Віктор Поярков, який обіймає посаду заступника директора з навчально-виховної роботи Харківського патентно-комп'ютерного коледжу, повідомляють Патріоти України.

"У нього була перша дружина – вона пішла від нього з сином, тоді Артему (син Олександра Пояркова) було 15 років. Пішла вона тому, що він почав зловживати алкогольними напоями і почались скандали. Потім з'явилась Наталя і наче вони непогано жили", – розповів батько стрільця.

Віктор Поярков також зізнався, що не спілкувався з сином від великодніх проводів. У той час батько не помітив у сина ані проблем у стосунках з другою невісткою, ані зловживання алкоголем. Зазначається, що з Олександром батько не розмовляв через конфлікт із нерухомістю.

Моя колишня дружина, матір Олександра, раптово померла і не встигла написати заповіт про те, щоб передати все майно онукові Артему, як вона планувала. Але вийшло так, що після смерті матері Олександр сказав: "Щоб квартира не була без нагляду, я туди підселю свого пасинка". Це було десь 2 роки тому. Цього року виникла розмова про цю квартиру і Олександр сказав: "Ні, я дітей звідти не виганятиму". З тих пір я з ними не спілкуюсь, навіть коли вони телефонували мені у день народження, я слухавку не взяв, – розповів Віктор Поярков.

Батько стрільця також запевнив, що той не мав конфліктів з органами влади, а також приводів до правоохоронних органів. Віктор Поярков також спростував стосунок стрільця до армії, про що раніше заявляли в поліції. Так, Олександр Поярков після строкової служби ще у радянський армії був непридатним до служби.

Нагадаємо, 20 серпня ввечері озброєний Олександр Поярков намагався увірватися до міськради Харкова. Коли на місце прибули поліцейські, чоловік відкрив по них вогонь і поранив 1 правоохоронця, внаслідок чого той помер. Ще 1 поранений поліцейський перебуває у стабільному важкому стані. Стрільця ліквідували.

Згодом стало відомо, що у Харкові знайшли мертвою дружину Пояркова. На тілі жінки були множинні вогнепальні поранення в руки, шию та обличчя. У поліції сповістили, що жінку вбив сам Поярков перед тим, як вирушити до центру Харкова та влаштувати там стрілянину під мерією.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...