Мажори рулять, або "Вінжехлопчик": Суд звільнив з-під домашнього арешту ще одного підозрюваного у побитті Мустафи Найєма

Суддя заборонила зйомки скандального засідання. Молодик з Чечні, котрий наважився і собі бити вже добряче побитого Найєма матиме три дні до кінця розслідування, щоб накивати п'ятами.

Мустафу Найєма побили кілька мажорів. Фото: Інформатор.

Другому підозрюваному у побитті нардепа Мустафи Найєма, Умолту Темербулатову, пом‘якшили запобіжний захід. Про це повідомив юрист, брат нардепа Масі Найєм, передають Патріоти України.

"Другому підозрюваному також пом‘якшили запобіжний захід на особисте зобов‘язання, попри те, що він завдавав ударів Мустафі через декілька хвилин після основного епізоду. Окрім того, запобіжний захід обрали не до 30 серпня (до кінця терміну досудового розслідування), а до 27 серпня", - зазначив брат нардепа.

Він додав, що суддя Шевченківського районного суду Кондратенко О.О. заборонила проводити відеозйомку судового засідання з продовження запобіжного заходу підозрюваному Темербулатову Умолту Руслановичу (ч. 1 статті 122, ч. 2 статті 296 та ч. 1 статті 129 КПК України).

"Суддя лише частково задовольнила клопотання прокурора Прокуратури міста Києва Гайденка І.О., а саме зобов’язала підозрюваного прибувати до слідчого прокурора або суду зі встановленою періодичністю, повідомляти слідчого прокурора або суд про зміну місця свого проживання, здати на зберігання свій паспорт, закордонний паспорт ті інші документи, які дозволяють виїзд закордон", - зауважив Масі Найєм.

У решті клопотання було відмовлено. До цього запобіжним заходом, застосованим до Темербулатова, був домашній арешт з 23.00 до 6.00.

Джерело: НВ

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...