Мажори знов уникнуть покарання? На Дніпропетровщині сконали троє бездомних, побитих студентами заради розваги

Принаймні один з молодиків має дуже впливових батьків. Отже, питання лише в тому, як саме витягуватимуть чергового "вінжехлопчик". Разом з іншими покидьками, чи за рахунок їх голів.

Ілюстрація:Styler

У Павлограді, що в Дніпропетровській області померли троє бездомних, які 14 жовтня стали жертвами побиття підлітками. Про це місцевому інтернет-ресурсу повідомив заступник головлікаря лікарні № 4 по хірургії Іскендер Іскендеров, передають Патріоти України.

За його словами, остання жертва побоїв померла в ніч на 30 жовтня. "Спочатку він потрапив до нас з тупим ударом живота, розривом селезінки та черепно-мозковою травмою. Через деякий час його виписали, а потім він поступив з перитонітом. Прооперували, але він помер", - розповів Іскендеров.

Двоє підозрюваних у вбивствах в даний час утримуються під вартою без права застави. Обидва є студентами Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування і Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Останній є також сином судді Юр'ївського суду.

Однак в університеті заявили, що хлопець був відрахований з вишу на початку жовтня за академічні пропуски.

Як стало відомо, один з бездомних помер від отриманих травм на місці інциденту.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...