Мажори знов уникнуть покарання? На Дніпропетровщині сконали троє бездомних, побитих студентами заради розваги

Принаймні один з молодиків має дуже впливових батьків. Отже, питання лише в тому, як саме витягуватимуть чергового "вінжехлопчик". Разом з іншими покидьками, чи за рахунок їх голів.

Ілюстрація:Styler

У Павлограді, що в Дніпропетровській області померли троє бездомних, які 14 жовтня стали жертвами побиття підлітками. Про це місцевому інтернет-ресурсу повідомив заступник головлікаря лікарні № 4 по хірургії Іскендер Іскендеров, передають Патріоти України.

За його словами, остання жертва побоїв померла в ніч на 30 жовтня. "Спочатку він потрапив до нас з тупим ударом живота, розривом селезінки та черепно-мозковою травмою. Через деякий час його виписали, а потім він поступив з перитонітом. Прооперували, але він помер", - розповів Іскендеров.

Двоє підозрюваних у вбивствах в даний час утримуються під вартою без права застави. Обидва є студентами Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування і Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Останній є також сином судді Юр'ївського суду.

Однак в університеті заявили, що хлопець був відрахований з вишу на початку жовтня за академічні пропуски.

Як стало відомо, один з бездомних помер від отриманих травм на місці інциденту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...