Медреформа, кажете? У Запоріжжі медики залікували до смерті вагітну

Фото: ЗМІ

Медики 7-ї міської лікарні у Запоріжжі три дні збивали температуру жарознижувальними препаратами вагітній 26-річній Катерині, замість того щоб відвезти її в пологове відділення. Жінка була на шостому місяці вагітності. Це мала бути її третя дитина, повідомляють Патріоти України.

Як тільки Катерина занедужала, одразу звернулася до лікарні, в якій працювала медсестрою. Її одразу ж шпиталізували, проте потім три дні збивали температуру парацетамолом.

За словами чоловіка Катерини - Максима Глоба - температура у його дружини не опускалася нижче 39 градусів. Але при цьому ані рентгену, ані серйозної терапії лікарі так і не призначили.

"Пневмонію" у жінки діагностували лише в реанімації, у яку вона потрапила на четвертий день у критичному стані.

"Протягом 50 хвилин пацієнтки не стало - з того моменту, як її привезли до нас", - розповів головний лікар обласного перинатального центру Олександр Кирилюк.

У 7-й міській лікарні ж, де проґавили тяжкий стан хворої, від коментарів відмовилися. В обставинах справи розбирається спеціальна комісія.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...