Медики були безсилі: У США через "циклон-бомбу" загинула 9-річна дівчинка

Аномальні морози продовжують забирати життя в США.

Фото: АР

Через "циклон-бомбу" в Вірджинії загинула 9-річна дівчинка, а в Бостоні утворилися крижані річки, в яких замерзли автомобілі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що циклон забрав життя майже двох десятків американців. Так, у Вірджинії дев'ятирічна дівчинка, яка каталася на санках під час відвідування родичів, була убита пікапом. Також в Вірджинії 75-річний чоловік був убитий снігоочисником, який очищав парковку від снігу.

У Бостоні машини масово застрягли в крижаних річках. Деякі власники автомобілів намагалися підготуватися до шторму, піднявши свої склоочисники, щоб вони не були поховані під снігом і заморожені. Але навряд чи вони очікували, що машини постраждають від повені.

Близько шістдесяти автомобілів були пошкоджені після того, як припливи затопили автостоянку середньої школи в Глостері. Крім того, через погоду близько 20 жителів евакуювали з їхніх будинків.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...