Медики були безсильні: У Москві розбилася на смерть топ-менеджер "Роснефти"

У столиці Росії на вулиці було знайдено мертвою топ-менеджер відомої компанії "Роснефть" Оксану Охапкіну. Про це пише телеграм-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

Як свідчить повідомлення, в Москві знайдена мертвою одна з високопоставлених керівників компанії "Роснефть".

Директор управління департаменту логістики Оксана Охапкіна була виявлена на вулиці біля свого будинку в несвідомому стані. Перехожі негайно викликали бригаду рятувальників.

Але, як з'ясувалося, жінка померла ще до прибуття медиків.

Одна з версій свідчить, що топ-менеджер "Роснефти" загинула, випавши з вікна своєї квартири на 12-му поверсі. Поліція поки не прокоментувала інцидент.

"Керівник департаменту в "Роснефти" викинулася з вікна свого будинку в Москві через важке захворювання. Співчуття рідним і близьким", - пише телеграм-канал Mash.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...