Медики були безсилі: Депутат збив насмерть пішохода на Житомирщині

Підозрюваному загрожує обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Фото: ЗМІДепутата Руднє-Іванівської сільської ради (Житомирська область) підозрюють у наїзді на пішохода у листопаді 2017 року, через що той помер, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба прокуратури Житомирської області.

"Депутат підозрюється в тому, що у листопаді 2017 у вечірній час, керуючи автомобілем в смт. Ємільчине, скоїв наїзд на лежачого пішохода. Однак, з метою приховування такого факту, поїхав з місця події, залишивши потерпілого у небезпечному для життя стані. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

За результатами розслідування прокуратура повідомила депутату про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.135 КК України (залишення особи в небезпечному для життя стані)

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...

Нове слово в технологіях: Командувач американських ВПС політав на F-16, яким керував штучний інтелект

неділя, 5 травень 2024, 6:28

Командувач військово-повітряних сил США Френк Кендалл взяв участь у повітряному бої, сидячи в кабіні літака F-16, яким управляв штучний інтелект. Тим часом іншим літаком керувала людина. Про це повідомляє AP. Під час повітряного бою літак із Кендаллом ...