За словами японських медиків, їсти повільно корисно не тільки для фігури, але і для здоров'я, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Як виявилося, у тих, хто їсть занадто швидко, ризик розвитку діабету збільшується в два рази. Причина - швидке збільшення рівня глюкози в крові невдовзі після їжі.
Фахівці стверджують, що в світі набагато більше діабетиків, ніж прийнято вважати. У багатьох людей порушена толерантність до глюкози (НТГ), коли її рівень в крові вищий, ніж зазвичай, але не достатньо високий, щоб викликати діабет.
Цей стан з часом може прогресувати і перерости в діабет 2 типу.
Сонячні електростанції є одними з найпопулярніших джерел відновлювальної енергії. Проте все частіше недоліком СЕС називають те, що для їхнього будівництва потрібно чимало територій. Саме тому вчені з Національної лабораторії відновлюваної енергії США п...
В Україні замість МСЕКу запрацювала нова система оцінювання функціонування особи. Як вона працюватиме? Нова система оцінювання функціонування особи від 1 січня замінила МСЕКи. Уже створено понад півтори тисячі експертних команд. І це має вирішити пробл...