
За словами японських медиків, їсти повільно корисно не тільки для фігури, але і для здоров'я, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Як виявилося, у тих, хто їсть занадто швидко, ризик розвитку діабету збільшується в два рази. Причина - швидке збільшення рівня глюкози в крові невдовзі після їжі.
Фахівці стверджують, що в світі набагато більше діабетиків, ніж прийнято вважати. У багатьох людей порушена толерантність до глюкози (НТГ), коли її рівень в крові вищий, ніж зазвичай, але не достатньо високий, щоб викликати діабет.
Цей стан з часом може прогресувати і перерости в діабет 2 типу.
Голова партії ВО «Свобода» та колишній народний депутат Олег Тягнибок, який нині служить у лавах Збройних Сил України поділився радісною новиною про свого сина Гордія, який служить у Національній гвардії України, та його державну відзнаку. Політик прив...
Сучасна українська письменниця Майя Тульчинська поділилася історією про побутову недоброчесність під час блекаутів. Вона описала ситуацію у висотному будинку, де частина мешканців відмовляється фінансово брати участь у придбанні та обслуговуванні генер...