За словами японських медиків, їсти повільно корисно не тільки для фігури, але і для здоров'я, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Як виявилося, у тих, хто їсть занадто швидко, ризик розвитку діабету збільшується в два рази. Причина - швидке збільшення рівня глюкози в крові невдовзі після їжі.
Фахівці стверджують, що в світі набагато більше діабетиків, ніж прийнято вважати. У багатьох людей порушена толерантність до глюкози (НТГ), коли її рівень в крові вищий, ніж зазвичай, але не достатньо високий, щоб викликати діабет.
Цей стан з часом може прогресувати і перерости в діабет 2 типу.
У Черкасах 5 жовтня помер військовозобов'язаний, який очікував у черзі на проходження військово-лікарської комісії. Про це в Фейсбуці повідомив Черкаський обласний ТЦК, передають Патріоти України. "05 жовтня 2025 року до Черкаського ОМТЦК та СП був дос...
Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва в інтерв'ю Марічці Падалко поділилася спогадами про своє дитинство в Донецьку, пояснила причини свого російськомовного оточення та розповіла про єдину зустріч зі своїм біологічним батьком,...