
Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Згідно із пенсійним законодавством, громадяни мають право цього року вийти на пенсію за віком у 60 років, маючи щонайменше 32 роки страхового стажу. Тим, кому стажу на вистачає, будуть змущені працювати довше - до 63 та 65 років. У той же час пенсіонер...
У жовтні 2025-го українці придбали 9,6 тис. вживаних легкових авто віком до 5 років, імпортованих із-за кордону, повідомляє Укравтопром. Загалом за місяць український автопарк поповнили 26,1 тис. легковиків із пробігом, тож молоді авто склали 37% цього...