Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Археологи виявили в серці Єрусалима монументальну дамбу, яка могла стати основою легендарної купальні Силоам - місця, де, за Євангеліями, Ісус Христос повернув зір сліпому чоловікові. Знахідку датують приблизно 2800 роками, періодом Першого Храму та пр...
Підозрюваний у вбивстві Андрія Парубія може мати серйозні психічні розлади. Про це заявив автор аналітичного проєкту "Криміналіст" Микола Зборщик, передають Патріоти України. За його словами, спецслужби часто шукають саме психологічно нестійких людей і...