
Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Учені з'ясували, що атоми і молекули з атмосфери Землі мільярди років подорожували космосом, щоб опинитися на Місяці. Це пояснює давню місячну загадку і відкриття показує, що на Місяці існує більше корисних елементів, які зможуть використовувати люди, ...
«Слуги» ще не зрозуміли, як будуть викручуватися з вилки між узятими зобовʼязаннями обкласти ФОПів ПДВ — і легко прогнозованими наслідками спроби зробити це на практиці. Картонками може не обмежитись. Але тут «Мінрозвитку» додало вогню (розвитку чого, ...