Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Перша леді України Олена Зеленська відреагувала на чергову масовану ракетну атаку, опублікувавши у соцмережах фото жінки під завалами будинку в Києві. Його зробили українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови. Однак зображення шокувало багатьох і в ...
Єпископ УПЦ МП Никита Сторожук вимагав у викладача Олександра Бродецького покинути територію Миколаївського храму у Чернівцях. Релігієзнавець Бродецький раніше розповідав про продаж книжок з молитвами за Росію. Про це Олександр Бродецький повідомив на ...