Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Покупка вживаного автомобіля — справа ризикована, адже продавці нерідко приховують реальний технічний стан машини. Втім, є ознаки, які можуть допомогти уникнути неприємних сюрпризів. Про це пише Автопілот, передають Патріоти України. Перш за все, варто...
Атмосферні умови Землі зміняться – на планеті закінчиться кисень. За прогнозами вчених, це станеться за мільярд років, передають Патріоти України з посиланням на Vice. Астрономи з Університету Тохо в Японії спільно з Nasa виявили, що придатна для диха...