Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
У вересні 2025 року в Росії зафіксовано різке скорочення добового обсягу відвантаження нафти та нафтопродуктів через РЖД - показники впали до рівня червня 2020 року, коли пандемія COVID-19 паралізувала світову економіку, передають Патріоти України. Тод...
Захована глибоко під Скелястими горами, в Колорадо знаходиться надсекретна фортеця, спроєктована для захисту політичних та військових лідерів Сполучених Штатів Америки на випадок ядерної війни. Двері цього бункера були відкриті вдруге в історії для New...