
Гастроентеролог Анна Юркевич зазначила, що в будь-якому продукті містяться бактерії. І чим довше продукт зберігається, тим більше в ньому накопичується бактерій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:
"Организм человека может справиться с их небольшим количеством, однако если концентрация бактерий большая - то они начинают отравлять организм.
Человек может чувствовать себя плохо, однако причиной этому не бактерии, а токсины, которые они выделяют. То есть, по словам врача, срок годности - это промежуток времени, за которое образуется критическое число бактерий.
Белый налет на шоколаде - это не признак того, что продукт испортился. Он возникает тогда, когда его хранили в различных условиях.
К слову, в мире есть очень мало людей, которые не любят полакомиться шоколадом. Сладкоежкам стоит быть осторожными, ведь они рискуют стать зависимыми".
Крім розміру мінімальної пенсії, на суму виплати впливають два основні показники - страховий стаж та розмір середньої зарплати, і в разі їхнього зростання можна розраховувати на гідну пенсію при виході на заслужений відпочинок. Протягом 2025 року один ...
У самому серці Лондона, в одному з найпрестижніших районів столиці, виставлено на продаж крихітну квартиру-студію площею трохи більше 10 кв. м. За цю компактну нерухомість просять понад 300 тисяч євро (еквівалент 270 000 фунтів стерлінгів). Про це пові...