Медики розповіли, як пережити потужні магнітні бурі в березні

Геомагнітні обурення землі позначаються на стані судин і кровотоку, тому реакція може бути абсолютно різною.

Ілюстрація: ЖЖ

18, 22 і 26 береня Україну накриють магнітні бурі, які можуть сприяти головних болів, слабкості, дратівливості, сонливості.Як уникнути неприємних відчуттів, розповів лікар Віктор Литвиненко, повідомляють Патріоти України.

Висипайтеся

Напередодні і в дні магнітних бурь подбайте про достатню кількість сну. Так, постарайтеся лягти спати на годину-півгодини раніше, ніж зазвичай.

Підбадьорливий душ

Починайте свій ранок з контрастного душу. Він покращує циркуляцію крові і підвищує адаптивні здібності організму, а це дозволить запобігти запамороченням і головному білю.

М’ята

Протягом дня вживайте м’ятний чай і льодяники. У м’яті міститься ментол, який допомагає вгамувати біль і покращити самопочуття за рахунок своєї здатності звужувати судини та нормалізувати кровообіг.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...