Медики розводять руками: На Філіппінах народилася дитина-"єдиноріг" (фото)

Дитина вимагає уваги кожну годину - їй регулярно змінюють бандаж на нарості, який гноїться і кровоточить.

Фото: ЗМІ

20-річна Ангела Пуерто з Філіппін народила дитину з грижею на голові, через яку малюк схожий на єдинорога. повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протягом всієї вагітності лікарі бачили в животі жінки здорового хлопчика. "Ми ніколи раніше не бачили таких дітей, тому намагаємося дивитися на нього як на благословення. Начебто він маленька дитина-єдиноріг", - каже молода мама Ангела Пуерто.

Енцефалоцеле - патологія, яка супроводжується виходом мозкових оболонок за межі черепної коробки. У цьому випадку аномалія не пошкодила мозок дитини, тому операція може позбавити сім’ю від ткої біди. Щоправда грошей на це в батьків малюка немає.

"За сім тижнів його життя грижа виросла вдвічі, ми боїмося, що незабаром вона стане непідйомною для малюка", - розповідає 20-річний батько Ронель Прадо.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...