Медики виявилися безсилими: Чоловік, на якого впала крижана брила у Конотопі, помер

28-річний постраждалий отримав черепно-мозкову травму. Кілька операцій не змогли його врятувати.

На Сумщині помер чоловік, якого травмувала крижана брила. Крига впала на нього з дружиною, коли вони виходили з магазину, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що 28-річний чоловік отримав тяжку черепно-мозкову травму. Чотири доби медики боролися за його життя, провели кілька складних операцій, однак врятувати постраждалого не змогли.

Постраждалу жінку прооперували, її стан покращився. Відомо, що кілька років тому сім’я переїхала до Конотопа з Донбасу. Без батька лишився 10-річний син. Нагадаємо, поліція Сумщини за фактом травмування подружжя крижаною брилою відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Джерело: ТСН.ua

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...