Медики зробили все, що могли: З'явилися трагічні подробиці про стан української моделі, постраждалої в ДТП в США

Операція не допомогла українській моделі Єлизаветі Кузьменко - вона залишилася паралізованою нижче шиї.

 Єлизавета Кузьменко. Фото: ЗМІ

Українській моделі Єлизаветі Кузьменко, яка постраждала в жахливій ДТП в США, зробили операцію, але відновити нервові зв’язки лікарям не вдалося, повідомляють Патріоти України.

"Лізі Кузьменко зробили останню операцію на хребті. До цього були операції на печінці і на зламаній верхньої щелепи. Але шостий і сьомий хребці і нервові зв’язки відновити не вдалося. Буде паралізована нижче шиї, і поки не відомо, чи зможе дихати сама", - написала блогер Божена Ринська. Перед операцією дівчина вийшла з коми.

Нагадаємо, 4 січня, стало відомо про те, що відома українська модель Єлизавета Кузьменко потрапила в страшну аварію в США. Причиною аварії, за словами користувачів інтернет-мережі, став водій авто, який сів за кермо в нетверезому стані.

Крім української моделі Єлизавети Кульзьменко, постраждали ще дві українки і американець російського походження. Модель Єлизавета Кузьменко, стиліст Інга Шевченко і фотограф Наталія Кордан поїхали в Лос-Анджелес відпочивати, а заодно сподівалися знайти роботу. Дівчата поверталися додому після святкування Нового року на таксі Uber, коли в їх машину врізався "Мерседес".

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...