Медицина, яка рятує: Завдяки біотехнологам український боєць знову стане на ноги

Тепер усі тяжкі травми й поранення кінцівок не закінчуватимуться страшним для будь-якого солдата вироком "ампутація".

Біотехнологи врятували життя бійцю. Фото google.com

Українські біотехнологи врятували пошкоджену ногу українському військовому, повідомляють Патріоти України з посилання на Всеукраїнський центр волонтерів People's Project.

Військовому звідного загону розмінування загрожувала ампутація. У липні 2014 року в Слов`янську йому розплющило ногу, необхідної допомоги відразу він не отримав. Віктор переніс 30 операцій, але після кожної його стан лише погіршувався, дефект кісткової тканини збільшувався.


Після того, як волонтери залучили українських біотехнологів, Віктору зробили операції, які зупинили руйнацію кістки. Йому зробили пластику й розтягнули кісту за методом Ілізарова.


Завдяки біотехнологам, кістка зрослася й боєць вже активно розробляє ногу. Незабаром він має зробити перші кроки без опори.

Після реабілітації Віктор планує повернутися в зону АТО.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...