"Мені було важко дивитися, як мої батьки плачуть, коли обстріли", - діти про війну на Донбасі (відео)

На відео діти розповідають, як переживали жахи війни і ховалися з батьками в підвалах під час бомбардувань.

У мережі опубліковано відео проекту "Війна очима дітей", в рамках якого газета "Факти" і Фонд "Мир і Ко" пропонували школярам розповісти про свої почуття через війну на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

"Два роки тому, коли тільки починалася війна, це був 2014 рік, місяць липень, тоді дуже бомбили, було дуже страшно, ми сиділи цілими днями в підвалі і сподівалися, що в наш будинок не потрапить міна", - розповів учень восьмого класу Ярослав Василів з Торецька.

Йому вторить восьмикласник Антон Бойко: "Спочатку всі боялися, я, в тому числі боявся, потім якось все затихло, але мені було важко дивитися, як мої батьки плачуть, коли обстріли ..."

Восьмирічна Діана Антипова зізналася, що до сих пір боїться, що шум за вікном свідчить про початок обстрілу. "Я дуже боюся, коли я вночі чую якийсь шум, я дуже боюся, щоб це не був обстріл", - розповіла дівчинка.

Разом з тим, діти не втрачають віру в те, що Україна переможе і на Донбасі настане мир. "Звичайно, хотілося б, щоб Україна перемогла. І швидше", - говорить восьмирічний Мишко з Краматорська.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...