"Мені не треба 5 років чекати": Зеленський виходить з кіпрської компанії, пов'язаної з Росією (документ)

Володимир Зеленський показав надруковану заяву про вихід, в якій зазначено, що він володіє 300 акціями Green Family LTD.
Володимир Зеленський. Фото: Антикор.

Кандидат в президенти України шоумен Володимир Зеленський заявив про вихід зі складу акціонерів кіпрської компанії Green Family LTD, що володіє кінофірмою на території Росії, передають Патріоти України.

Зеленський показав надруковану заяву про вихід, в якій зазначено, що він володіє 300 акціями Green Family LTD. "Повідомляю про свій вихід зі складу акціонерів компанії і цією заявою даю доручення в найбільш стислі терміни здійснити всі необхідні дії, передбачені чинним законодавством для мого виведення зі складу акціонерів компанії", - сказав Зеленський.

Заява датована 23 січня, на п'ятий день після виходу розслідування проекту "Схеми". "28 років наші політики щось там обіцяють і потім обов'язково брешуть. Не хочу бути таким, неприємно бути таким. Тому я пообіцяв, і я зробив, і мені для цього п'ять років чекати не треба", - додав Зеленський.

Джерело: ТСН.ua

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...