"Мені відірвуть за це голову!": Колишній коханець Пугачової заявив, що Галкін не є батьком Лізи та Гаррі

Сергій Челобанов запевняє, нібито співачка використала його власний біоматеріал.

Сергій Челобанов та Алла Пугачова. Архівне фото.

У Пугачової діти не від Галкіна, а від іншого чоловіка. Про це нібито стало відомо випадково під час шоу Малахова, де і було зроблено це зізнання. Причина, по якій це сталося, не оголошується, але ймовірно здоров'я чоловіка не дозволяє йому взагалі мати дітей. Причому тут мабуть виключається участь саме чоловіка, а не Алли Пугачової, зазначають Патріоти України.

Малахов на своє ток-шоу «Привет, Андрей!» запросив колишнього коханця примадонни Сергія Челобанова. У прямому ефірі випуску Малахов заявив, що колишній чоловік Пугачової «став 30 років тому донором сперми, якою скористалися тільки зараз». Інтригу підігрів і сам колишній і вельми скандальний коханець. Він визнав, що вони з Пугачовою здавали на тривале зберігання його сперму. Сам «донор» поправив ведучого, сказавши, що за ці слова йому «відірвуть голову».
Челобанов вже стверджував, що є «справжнім батьком» дітей примадонни Гаррі і Лізи, які народилися в шлюбі співачки з Максимом Галкіним. Нібито для цього Алла Борисівна могла скористатися біоматеріалом Челобанова і послугами сурогатної матері. Побачивши випуск, Пугачова розлютилася і зателефонувала Малахову, щоб «з'ясувати стосунки».
За словами джерела, близького до сім'ї співачки, після цієї скандальної передачі їй довелося викликати лікаря і пройти короткий курс реабілітації. Також ймовірно сім'я Пугачова-Галкін подасть в суд на програму.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...