"Мені взагалі байдуже, хто такий Бандера": Поліцейський Мельников вийшов під заставу і розповів свою версію бійки з С14

Василь Мельников присягається, що нікого по голові не бив.

Василь Мельников. Фото: inforesist.org.

Поліцейський Василь Мельников, підозрюваний у побитті активіста «С14», вийшов із СІЗО під заставу і розповів свою версію подій біля Подільського райуправління в Києві. Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці кандидата в президенти Іллі Ківи, передають Патріоти України.

За словами Мельникова, в момент, коли виголошувалися слова «Лягай, Бандеро», його на вулиці ще не було. «В той момент я не думав про те, взагалі хто це такий, щоб кричати», - сказав він. На питання, хто такий Бандера, поліцейський відповів: «Це людина, яка колись була націоналістом і відстоювала свої інтереси». Також він додав, що байдужий до цієї постаті.

«На той момент мене так само заляпали балоном і я переживав, що може бути все, що завгодно, і стан був емоційний. І коли людина лежала на землі, якщо і наносилися якісь удари, то точно не по голові і сказати, про те, що я мав прямий умисел добити, забити людину, не можна», - сказав Мельников, відповідаючи на питання, чи бив він по голові активістів.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...